Tablou fosforescent Chicago

DTB0647

Nou

Tablou fosforescent Chicago 

Mai multe detalii

3999 Produse

La comanda

59,00 lei

Mai multe informații

Tablou fosforescent Chicago 

 


Tabloul fosforescent Chicago este o imprimare de inalta rezolutie pe canvas profesional, avand proprietatea de a lumina in intuneric. In prezenta luminii naturale sau artificiale arata ca orice alt tablou obisnuit dar in intuneric imaginile imprimate devin vizibile dezvaluind imagini suprinzatoare. Cerneala folosita la imprimare este ecologica si nu contine plumb sau fosfor avand o mare putere de retinere-emitere de energie prin absorbtia luminii naturale sau artificiale.

Imaginile luminoase imprimate se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 10-15 de minute.

Pot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic.

Redand peisaje, flori, orase, imagini abstracte sau tematice, religioase, moderne sau retro, pentru copii sau pentru cei mari, tablourile  fosforescente pot decora si lumina orice incapere. Ce parinte isi poate refuza placerea de a oferi copilului sau bucuria de a avea un companion luminos pe parcursul intregii nopti …

 

Dimensiuni disponibile:

 

20 cm  x   30 cm -  59 Ron

40 cm  x   60 cm - 124 Ron

60 cm  x   90 cm - 242 Ron

80 cm  x   120 cm - 372 Ron

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Tablou fosforescent Chicago

Tablou fosforescent Chicago

Tablou fosforescent Chicago 

Scrieţi o recenzie