Lampioane zburatoare

Vrei sa cumperi lampioane zburatoare? Intra pe glowmania.ro!

 

Lampioane zburatoare intr-o gama larga si diversificata de modele sunt disponibile in cadrul magazinului online glowmania.ro. Aceste articole glow se bucura de o popularitate maxima in randul populatie, in special al tinerilor care doresc sa marcheze importanta unui anumit moment. Pent...

Vrei sa cumperi lampioane zburatoare? Intra pe glowmania.ro!

 

Lampioane zburatoare intr-o gama larga si diversificata de modele sunt disponibile in cadrul magazinului online glowmania.ro. Aceste articole glow se bucura de o popularitate maxima in randul populatie, in special al tinerilor care doresc sa marcheze importanta unui anumit moment. Pentru comenzi si mai multe informatii, nu ezitati sa solicitati asistenta online sau telefonica din partea personalului nostru.

Ce modele de lampioane zburatoare puteti comanda?

Pentru ca fiecare moment important trebuie celebrat asa cum se cuvine, ne-am gandit sa va punem la dispozitie mai multe modele de lampioane zburatoare astfel incat in functie de eveniment sa le puteti alege pe cele potrivite. Spre exemplu, atmosfera de Haloween-ul poate deveni mult mai placuta daca lansati in aer lampioanele zburatoare imprimate cu imaginea unei vrajitoare pe matura. Nuntile, botezurile sau alte evenimente care aduc un omagiu sentimentelor de iubire pot fi incununate cu aprinderea unor lampioane zburatoare in forma de inima. Bucuria se va accentua mai tare daca aprindeti lampioanele zburatoare cu imprimeuri smiley face. De asemenea, puteti alege si lampioane zburatoare clasice zburatoare.

Lampioane zburatoare pentru evenimente unice!

Aceste lampioane zburatoare, indiferent de modelul lor, sunt ideale pentru decorarea oricarui eveniment sau petrecere. Ele reprezinta o alternativa excelenta, mult mai accesibila si mai ieftina decat artificiile care sunt atat periculoase si costisitoare, cat si dificil de achizitionat.

Lampioanele zburatoare au devenit un element important pentru orice nunta, botez, aniversare, zi de nastere sau alt tip de petrecere, cu rolul de a crea o atmosfera de vis.

Despre lampioane zburatoare

Aceste lampioane zburatoare nu contin sarma sau alte elemente de acest gen, fiind 100% biodegradabile, sigure si usor de utilizat, asemanandu-se ca aspect si functionalitate cu baloanele cu aer cald, principiul de functionare fiind acelasi. Fiecare dintre ele contine propriile celule de combustie pentru o aprindere usoara, precum si instructiuni clare de intrebuintare. In aproximativ 60 de secunde, lampioanele sunt gata sa se lanseze, acest timp fiind suficient pentru umplerea lor cu aer cald.

Sunt disponibile in mai multe culori (alb, portocaliu, rosu, roz, vrede, albastru, violet, galben, s.a.) astfel ca le puteti alege cu usurinta pe cele preferate. In dimensiuni mai mari sau mai mici, acestea vor iesi cu siguranta in evidenta chiar si de la distanta.

Ambalarea lor se face in mod individual, evitandu-se astfel contactul cu umezeala si deteriorarea. Livrarea se face rapid, in conditii avantajoase. Preturile pe care le practicam sunt accesibile oricarui buzunar.

Magia lampioanelor zburatoare

Daca pana acum nu se remarcau foarte multe persoane care sa fie fermecate de magia lampioanelor zburatoare, fie pentru ca nu stiau de existenta lor, fie din alte motive, acum, la foarte multe evenimente, acestea s-au transformat in piesa de rezistenta ce are capacitatea de a crea o atmosfera inedita, plina de farmec si de a spori intensitatea trairilor pozitive.

Daca sunteti in cautarea unor astfel de elemente care sa va asigure, din anumite puncte de vedere, succesul evenimentului sau momentului ce are o semnificatie importanta pentru voi, va recomandam sa comandati lampioane zburatoare cu doar cateva click-uri, din cadrul magazinului online glowmania.ro.

More

Lampioane zburatoare 8 produse

Afișare 1 - 8 din 8 produse
Afișare 1 - 8 din 8 produse